Zaaltoernooi G-voetballers

Zaterdag 12 maart a.s. vindt het jaarlijkse en inmiddels traditionele zaaltoernooi voor G-voetballers plaats. Bij dit toernooi, dat wordt georganiseerd door de Stichting Samen Onderweg (SSO) plaats, zullen de G-voetballers van Black Boys uiteraard van de partij zijn. Het toernooi vindt plaats in de sporthal op sportcomplex Schuttersveld en begint om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur.

Naast het zaaltoernooi waarbij de G-voetballers van Black Boys uiteraard in volledig Black Boys-tenue op zullen draven, wordt die dag ook gestreden om de penaltybokaal. Daarbij wordt het doel verdedigd door niemand minder dan doelman Sander de Vries van Black Boys.

Het toernooi van SSO is na de wedstrijd, die de G-voetballers in december voorafgaand aan de wedstrijd Black Boys-Old Forward speelden, een mooie gelegenheid om deze groep enthousiaste voetballers opnieuw aan het werk te zien en u bent, zoals het programmaboekje werd vermeldt, dan ook van harte welkom deze prachtige happening bij te wonen. Wij kunnen u verzekeren, dat u van het voetbal zult genieten, want dat is van een zeer goed niveau.