vv Black Boys Futsal Update Winterstop

Zo rond de Kerstdagen en met op 4 januari het Opa de Vries toernooi op het programma een update vanuit de Futsal afdeling van vv Black Boys.

Black Boys 1 en 2 acteren in de 3 klasse, Black Boys 3 t/m 7 vertonen hun kunsten in de 4e (kelder-) klasse.

Black Boys Futsal 1 heeft met 3 wedstrijden minder gespeeld nog perspectieven op een eervolle 2e plaats achter vv Workum dat ongenaakbaar lijkt te zijn in deze competitie.

Futsal 1 Stand

Black Boys Futsal 2 staat op het moment van schrijven één na laatste in dezelfde competitie, maar gezien het aantal gespeelde wedstrijden en dat alles qua punten dichtbij elkaar staat is er nog alle zicht op een mooie subtop klassering achter het al eerder genoemde Workum dat ongenaakbaar lijkt te zijn in deze competitie.

Futsal 2 Stand

Black Boys Futsal 3 speelt keurig in de middenmoot tot op heden in een competitie waarin ook 2 van de maar liefst 3 Workum teams de dienst te lijken gaan uitmaken, en een trein abonnement best lonend zou kunnen zijn.

Futsal 3 Stand

Black Boys Futsal 4 is een stabiele subtopper in hun competitie.

Futsal 4 Stand

Black Boys Futsal 5, de Zuivelhoeve Boys, maken tot op heden een ongekend seizoen door. Doelverdediger Roel Nieuwland hield al 3x, en bijna 4x, de 0. De defensie onder leiding van futsal coördinator Edward Plantinga, die jarenlang speelde zonder winstoogmerk, Sander ‘Pepe’ Broekhausen en Jelmer ‘Baba’ de Vries staat als een huis en voorin vertoont aanvoerder en potentiële Golden Boy Award winner Eric Boorsma zijn skills, staat voorzitter Jan Broersma onbewogen als altijd af en toe een doelpuntje van de menukaart mee te pikken en is Thijs Zijda, recentelijk ook ambtenaar geworden, de Torjäger van de ploeg die op retteketeteketet-achtige wijze op het kampioenschap afstevent.

Futsal 5 Stand

Black Boys Futsal 6 speelt in een (kleine) competitie zijn wedstrijdjes mee en alhoewel de ploeg ondersteunt wordt door een leider genaamd Jezus zijn diens wonderen momenteel nog niet waarneembaar. Vanuit deze agrarisch georiënteerde ploeg, die gek op bier is, komt ook het bericht dat water nog niet in bier verandert is.

Futsal 6 Stand

Black Boys Futsal 7, de meest recente aanwinst van de Futsal afdeling van vv Black Boys, speelt in dezelfde (kleine) competitie zijn wedstrijdjes mee. Deze ploeg gaat in de toekomst vast nog van zich laten horen.

Futsal 7 Stand