Voorbereiding 2e seizoenshelft A-selectie 2018/2019

De A-selectie van Black Boys begint op zondag 13 januari a.s. met de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen 2018-2019. Op die datum staat de oefenwedstrijd uit in Deinum tegen de plaatselijke SF op de planning, aanvang 14:00 uur. De week erna, te weten vrijdag (kunstgras van IJVC) en zondag roept trainer Lars Niemarkt zijn troepen op voor een training, waarin de eerste trainingsweek wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Op zondag 27 januari staat op sportpark Schatzenburg een oefenwedstrijd tegen derdeklasser Dronrijp op de agenda en wordt er 2 dagen later, dinsdag 29 januari, geoefend op het sportpark van vv Workum, tegen vierdeklasser QVC uit Stavoren. Vervolgens na een aantal trainingen hervat Black Boys 1 ijs en weder dienende dan op 10 februari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Surhuisterveen.

Ook het 2e elftal speelt een oefenwedstrijd, te weten op zaterdag 26 januari om 17:00 uur bij en tegen LSC 1890 4.

Hieronder staat het volledige overzicht van de eerste weken na de winterstop.
Klik op de afbeelding voor een vergroting.