Voorbereiding 2e seizoenshelft A-sel. Black Boys

De A-selectie van Black Boys begint op maandag 11 januari a.s. met de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen 2015-2016. De eerste trainingssessie begint om 19.30 uur. Later die week, te weten op woensdag, vrijdag en zondag roept trainer Jappie Booij zijn troepen nogmaals op voor een training, waarin de eerste trainingsweek wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Op woensdag 20 januari staat op sportpark Het Schuttersveld een oefenwedstrijd tegen Willemsoord op de agenda. Na een training op vrijdag hervat Black Boys 1 ijs en weder dienende dan op 24 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Irnsum. Hieronder staat het volledige overzicht van de eerste weken na de winterstop. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

step0003-1