Verslagen ….

Het gevoel na een nederlaag is in het ruime negentigjarige bestaan van onze club nog nooit zo groot geweest als de verslagenheid die ons overviel, toen wij in de loop van deze dag vernamen, dat Kitty van den Brink gisteravond op veel te jonge leeftijd is overleden.

Kitty, moeder van twee van onze jeugdleden, vocht tegen kanker, was in Nederland uitbehandeld en zocht in haar overlevingsdrang dapper naar behandelingen over de grens. Die vond ze, maar die werden door de zorgverzekeraar niet vergoed. Black Boys wilde haar bij haar strijd financieel steunen en zo werd de Grote Club-actie bij onze club dit jaar de Grote Kitty-actie. Die steun die de club in gedachten had, zal Kitty tot onze grote verdriet helaas niet meer baten.

De gedachten van de club en haar leden zijn in deze donkere uren echter meer dan ooit bij Kitty en in het bijzonder bij haar beide kinderen. Black Boys en haar leden wensen hen, verdere familie en alle anderen die haar dierbaar waren, veel sterkte toe om dit onnoemlijk grote verlies te dragen.

N.B.: Black Boys zal in overleg met de familie bepalen, hoe de opbrengst van de Grote Club-actie die voor de behandelingen van Kitty bestemd was, nu aangewend zal worden.