Vacature Trainer 20/21

Zie bijgevoegd bestand:

Voetbalvereniging vv Black Boys uit Sneek Trainer 20-21

Voetbalvereniging vv Black Boys uit Sneek is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer voor het 1e elftal.

We komen momenteel uit in de 4e klasse B zondag.

Black Boys is één van de oudste voetbalclubs van het noorden met een uniek eigenzinnig karakter. Als volksclub streeft v.v. Black Boys er naar tegen een realistische prijs senioren-, gehandicapten- en zaalvoetbal aan te bieden, waarbij elk lid even goed wordt begeleid en gelijke aandacht krijgt. Samen plezier hebben bij het voetballen en bij de activiteiten er omheen, is daarbij een basale voorwaarde. Bij Black Boys wordt de drempel om te (gaan) sporten daarom zo laag mogelijk gehouden.

In 2024 bestaat de vereniging 100 jaar en er spelen in de nabije toekomst interessante ontwikkelingen die desgevraagd nader toegelicht kunnen worden door de voorzitter.

Wij zoeken een trainer die:
– De trainingen in principe op woensdag- en vrijdagavond verzorgt
– De coaching van de wedstrijden van het 1e elftal verzorgt
– Betrokken is bij en overlegt met de begeleiding van het 2e elftal over de wedstrijdselecties en een actieve rol speelt in het verbeteren van communicatieve processen.

Je bent:
– In het bezit van minimaal KNVB UEFA C/TC 3 diploma
– In staat om de visie v/d vereniging richting het 100 jarig jubileum te ondersteunen en uit te dragen
– Communicatief en sociaal vaardig
– Betrokken bij onze vereniging, rustig, duidelijk en principieel rechtvaardig.

We bieden je:
– Goede trainingsfaciliteiten
– Een sportieve uitdaging richting het 100 jarig jubileum
– Een financiële vergoeding binnen de huidige mogelijkheden

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie met je CV voor 15 februari 2020 naar jbroersma@vvblackboys.nl
Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met voorzitter Jan Broersma

(telefoonnummer 06-12580277).