‘Ut tweede’

Vrijdag 1 november:
Warga 2 – Black Boys 2 (0-4)

Na de vorige week ruim verloren uitwedstrijd tegen FVC (4-1) kreeg ‘ut tweede’ afgelopen vrijdagavond de kans om de rug te rechten in en tegen Warga. Vanaf het eerste fluitsignaal hebben de Zwartjes de overhand en word er een goede eerste helft op de mat gelegd. Ondanks de vele kansen, gaat Black Boys met een magere 0-1 (doelpunt Chalong de Bruin) voorsprong de kleedkamer in, waar het, zonder de wereldredding van keeper Sander de Vries, ook zo maar 1-1 op het scorebord had kunnen staan. Na de thee en iets andere strijdplan gingen de mannen van BB2 weer vol de strijd aan. Door doelpunten van Michael Jansen, nogmaals Chalong de Bruin en Antonino Serra werd het maar liefst 0-4.

Zondag 3 november
Black Boys 2 – Oldeboorn 2 (5-2)

Vandaag heeft Black Boys 2 in een zeer sportieve wedstrijd, onder leiding van de prima fluitende Jan Broersma, een zwaarbevochten overwinning behaald. Veel spelers kampten met lichte pijntjes, vanwege de 2e wedstrijd in 3 dagen tijd. Waar het in de eerste helft (2-2, doelpunten door Ibrahim Aissa en Chalong de Bruin) nog gelijk opging, bleek dat Black Boys iets meer lucht over hadden dan Oldeboorn. Door doelpunten van Antonino Serra 2x en nogmaals Ibrahim Aissa, die daarmee zijn gemiste penalty goed maakte, werd de 5-2 eindstand bereikt.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Akkrum 4 op het programma.
Voor nu: 2 wedstrijden in 3 dagen, 6 punten = prima resultaat van de mannen van ‘ut tweede’!