UPDATE – Opa de Vries zaalvoetbal toernooi 5

UPDATE: Het Opa de Vries Zaalvoetbal Toernooi op vrijdag 4 januari heeft een andere aanvangstijdstip:
I.p.v. dat er om 16:00 uur door de eerste teams wordt afgetrapt om de felbegeerde cup, starten we, net als vorig jaar, om 17:00 uur! Noteer het in je agenda!

 

“Opa de Vries luidt New Year Happy in”

Hoewel de voetzoekers en 1.000-klappers al een paar dagen verstomd zijn, zorgt Black Boys op 4 januari 2019 opnieuw voor vuurwerk. Dan staat namelijk de vijfde editie van het vernieuwde Opa de Vries Zaalvoetbal Toernooi op het programma. Een mooi festijn om de champagne en de oliebollen er even uit te zweten.

Ook dit jaar vindt dit knallende evenement weer in de Sneker Sporthal aan de Van Giffenstraat plaats en wordt het toernooi sinds dit jaar in samenwerking met Café ’t Singeltje georganiseerd.

Net als andere jaren bestaat ook nu weer de mogelijkheid om deel te nemen in de prestatie- of in de recreatiepoule oftewel de pilspoule. Of met andere woorden, een poule voor het zwaardere vuurwerk en ééntje voor zeg maar de sterretjes. Voor deze beide poules hebben Black Boys en Café ‘t Singeltje passende prijzen beschikbaar gesteld en die worden net als alle andere prijzen na afloop van het toernooi rond 22:00 uur onder begeleiding van live-muziek in het café aan de singel uitgereikt.

Het toernooi begint om 17.00 uur en ieder team ontvangt bonnen voor een bittergarnituur bij de Sneker Sporthal en munten voor consumpties bij Café ‘t Singeltje op basis van zeven spelers per team. (Als je met meer of minder spelers deelneemt, verandert het aantal bonnen c.q. consumptiemunten niet mee).

De kosten van deelname bedragen zeventig nieuwe Hollandse dukaten oftewel zeventig eurotjes per team. een bittergarnituur van Sportcafé de Sneeker en 10 Café ‘t Singeltje-consumptiemunten.

Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar

opadevries@vvblackboys.nl 

met daarin de volgende gegevens:
a. naam van de teamcaptain
b. telefoonnummer van de teamcaptain
c. e-mailadres van de teamcaptain
d. de naam van het team
e. prestatie- of pilspoule

Het inschrijfgeld ad € 70,– dient vooraf en uiterlijk op 1 januari 2019 onder vermelding van de teamnaam te worden
overgemaakt naar v.v. Black Boys op IBAN-rekeningnummer NL64 RABO 0359 5070 93.  

LET OP: NIET BETAALD, IS NIET MEE DOEN!

Wees er snel bij, want wie het eerst knalt, wie het eerst balt en vol is vol. Kijk dus niet de welbekende kat uit de boom, want dan bestaat de kans dat je je team voor de kat z’n … aanmeldt.

Ben je er bij? Zet dan jezelf even op aanwezig!

Met een knallende groet,

Opa de Vries