Update Opa de Vries toernooi

We zijn inmiddels over de helft van december en de kerstdagen staan voor de deur. Dit betekend ook dat het Opa de Vries Toernooi steeds dichterbij komt. De inschrijving sluit op 22 december, dus als je nog mee wil doen schrijf je in!!

Dit jaar gaan we een aantal dingen anders doen dan vorig jaar. De aftrap is dit jaar niet door Opa zelf vanwege zijn gezondheid. Wel gaan als aftrap van dit toernooi de achterkleinkinderen van Opa een onderlinge wedstrijd spelen in historische Black Boys kleding!

Verder willen we de tussenstanden in de poules meer inzichtelijk maken. Deze gaan we op de website bijhouden tijdens het toernooi zodat iedereen weet wat de stand in zijn of haar poule is!

Qua voorbereiding gaan we als een speer. Alle materialen liggen inmiddels klaar. Dus als teams de zelfde kleur shirtjes heeft liggen de hesjes al klaar, deze komen bij beide velden te liggen! Ook de prijzen voor de verloting komen inmiddels binnen voor tijdens de after party in café t Singeltje. Verder krijgen alle teams een boekje met daarin de schema’s en reglementen. De reglementen en schema’s komen ook in en rondom de zaal te hangen om het voor iedereen duidelijk te houden.

Wij als organisatie hebben erg veel zin in het toernooi en hopen dat in de laatste week het toernooi vol komt te zitten zodat we met z’n allen een fantastisch toernooi hebben tussen het kerstdiner en de oliebollen in!

OPGEVEN?

De kosten van deelname bedragen 80 eurotjes per team. Dit is inclusief 16 “Café ’t Singeltje”-consumptiemunten plus een schaal friet en snacks van Sportcafé de Sneeker.

Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar:

opadevries@vvblackboys.nl 

met daarin de volgende gegevens:
a. naam van de teamcaptain
b. telefoonnummer van de teamcaptain
c. e-mailadres van de teamcaptain
d. de naam van het team
e. prestatie- of pilspoule (niet bindend)

Het aanmelden én de betaling van het inschrijfgeld ad € 80,– dient VOORAF en uiterlijk op 22 december 2019 onder vermelding van de teamnaam te worden overgemaakt naar v.v. Black Boys op IBAN-rekeningnummer NL64 RABO 0359 5070 93.  
LET OP: NIET BETAALD VOOR 22 DECEMBER, IS NIET MEE DOEN!