UPDATE: Ledenvergadering vrijdag 9 oktober a.s.!

Belangrijke update ALV & Agenda

Gezien de coronamaatregelen was het wikken en wegen afgelopen week of en hoe de ALV doorgang kon vinden.
Waar het er tot vandaag op leek dat het lastig zou worden, hebben wij in overleg met de Gemeente SWF toestemming gekregen om de ledenvergadering door te laten gaan. Om dit te bewerkstelligen zijn er echter wel een aantal wijzigingen en uitdagingen.

Aanpassingen

De locatie is i.o.m. de gemeente aangepast naar wijkgebouw de Eekmolen aan de Frederik Hendrikstraat 22.
Iedereen dient zich van tevoren aan te melden en in beginsel mogen er maar maximaal 30 mensen tegelijk aanwezig.
Iedereen die komt dient zich vooraf aan te melden via app/sms/telefoon naar Dennis Kempen via 0641512195. Liefst vrijdag voor 12:00 uur.
Uiteraard zullen wij zo goed mogelijk proberen alle coronaregels te volgen. Hier ligt overigens ook een belangrijke verantwoordelijkheid bij de aanwezigen!
Heb je klachten, kom dan niet!

Bij meer dan 30 gegadigden zullen we kijken of we de vergadering in twee groepen doorgang kunnen laten vinden.
Dit hoor je dan uiterlijk vrijdag om 17:00 uur. Houdt hiervoor de bekende kanalen in de gaten!

Gezien het feit dat wij het i.v.m. de unieke en constant wijzigende omstandigheden pas vandaag alles rond hebben qua organisatie, kan het zijn dat dit bericht niet iedereen bereikt die het moet bereiken.

Daarom, zeg het voort!

Onderstaand de agenda voor vrijdag (o.v.b. van 1 groep)

Agenda ALV

• Inloop vanaf 19:15