Update Coronamaatregelen 14-10

Helaas is, wat eerder al uitlekte, gister in de persconferentie bevestigd. Komende tijd is het helaas niet mogelijk om te trainen of (competitie)wedstrijden te spelen. Zoals het nu staat  zijn alle wedstrijden afgelast tot ten minste week 46 (9-11 – 15-11).Ook in de Voetbal.nl app is dit al bijgewerkt.

Gezien de huidige ontwikkelingen is een herstart t.z.t. nog ontzettend onzeker. We kunnen dan ook niets anders dan afwachten op dit moment. Zodra er verdere berichtgeving komt vanuit de KNVB, houden wij jullie op de hoogte.

Ondanks alle maatregelen, houden wij de moed erin dat we zo snel mogelijk weer met een bal aan de haal kunnen. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Daarnaast is het in deze tijd extra belangrijk om goed op elkaar te passen. Doe dit dus ook!

Hopelijk tot snel,