Uitslagen 7 en 8 oktober

Afgelopen weekend zijn er weer een mooi aantal wedstrijden gespeeld door de Black Boys teams. Op zaterdag mochten 4 teams de wei in, op zondag alle 3 senioren elftallen. De wedstrijden verliepen met wisselend succes.

Op zaterdag werden zoals eerder gezegd 4 wedstrijden gespeeld, hierin werd geen enkele keer verloren door de mannen en vrouwen in het zwart.
Het mooiste succesverhaal komt van onze MO15. De dames onder leiding van Dennis van Marum kenden een moeilijke seizoenstart en hadden na 2 wedstrijden nog geen enkel punt. Afgelopen zaterdag werd een dik verdiende 1-4 overwinning geboekt tegen LAC Frisia uit Leeuwarden. Deze overwinning smaakt uiteraard naar meer!
JO13 speelde een thuiswedstrijd tegen Lemmer JO13-2, dit werd een waar spektakelstuk. Er werd nipt met 4-3 gewonnen. Hierdoor staat JO13 gedeeld eerste na 3 wedstijden met Bakhuizen, dit is de komende tegenstander!
MO11 moest hield aan de uitwedstrijd in Workum een puntje over, het werd 1-1.
Black Boys G1G mocht afgelopen zaterdag om 14.30 voor het eerst dit seizoen aftrappen. De regerend kampioen speelde in een doelpuntrijke wedstrijd 5-5 tegen ONR uit Roden.

Op zaterdagochtend mochten het tweede en derde elftal van Black Boys aantreden. Het derde elftal verloor op het eigen Schuttersveld van het sterke team van Lemmer 2.
Ook Black Boys 2 kon geen potten breken, het team van leider Johan van der Ven verloor geflatteerd met 5-1 van MKV ’29 3 in Leeuwarden.
Het grote succes van afgelopen zondag kwam bij het eerste elftal weg. De mannen van Richard Venema, die inviel voor Ed Laagland, wonnen met maar liefst 3-0 van Zwaagwesteinde.
Hieronder de uistlagen op een rijtje:

Zaterdag 7 oktober
Black Boys JO13 – Lemmer JO13-2           4-3