Uitslagen 28 en 29 oktober

Afgelopen weekend was erg stormachtig. In het laatste weekend van oktober mochten alle teams, behalve de G’s, in actie komen. Dit gebeurde met zeer wisselend succes.

Black Boys JO11 had de door de week al met 2-3 gewonnen in Stiens. Nu moesten de mannen van Richard de Jong, Johan Bosma en Bram van der Werf tegen de JO11-2 van Warga WWS. Ook nu werd er gewonnen, ditmaal met maar liefst 1-8! Het succes van deze formatie duurt maar voort, waar zal het eindigen? Een kampioenschap?

De meiden van MO11 zijn de laatste tijd ook fantastisch bezig, daardoor waren ze opgeklommen naar de top van de competitie. Ook Mulier MO11 mocht zich tot de top noemen. Helaas konden de meiden de punten niet in Sneek houden en verloren met 1-8 van de meiden uit Witsmarsum.

JO13 staat op een tweede plaats en wil graag in het spoor van Bakhuizen blijven. JO13 deed thuis tegen Workum exact wat het moest doen in de titelrace met Bakhuizen, winnen! De wedstrijd werd met 12-4 gewonnen!

JO19 moest voor de uitwedstrijd niet ver weg, ze waren te gast op het Zuidersportpark bij ONS Sneek JO19. Helaas konden de mannen van Jan Koenen en Rudi Bleeker niet imponeren, ze verloren met 8-2. De mannen moeten hun geloof halen uit een kwartier waarin goed werd gespeeld, toen scoorden ze twee keer.

De dames van MO15 moesten naar Stavoren, een wedstrijd waar we het niet te lang over gaan hebben. Ze verloren met 11-0.

Op zondag ook een stevige herfstwind over de Friese velden. Black Boys 3 speelde thuis tegen Emmeloord 5. Een sterke ploeg met snelle buitenspelers werden door de veteranen van de senioren afdeling met 4-2 over de knie gelegd. Een goed resultaat na wat mindere wedstrijden.

Black Boys 2 moest in Leeuwarden aantreden tegen Friesland 4. De mannen onder leiding van Johan van der Ven hadden zeker niet het mindere van het spel. Helaas werd verloren op basis van scherpte in de afronding: 3-2. Volgende week krijgen de mannen Franeker op bezoek.

Black Boys 1 ging hoopvol met 0-0 de rust in tegen vv Irnsum. Black Boys had tegen de wind in het betere van het spel. Ook na rust had de ploeg van Ed Laagland het betere van het spel. Toch werd miraculeus met 0-3 verloren.
Hopelijk kan Ed Laagland de mannen weer scherp krijgen en volgende week wél 3 punten ophalen bij ONB.

Zaterdag 28 oktober
SJO Warga WWS JO11-2 – Black Boys JO11  1-8