Uitslagen 25 en 26 november

Een slechte week qua weer had voor afgelopen weekend flink zijn weerslag op de velden op het Schuttersveld. Veld 2 was zo slecht dat op vrijdag al bekend gemaakt kon worden dat de jeugdwedstrijden die daar gespeeld zouden worden niet door konden gaan, ook het derde voor de zondag was al afgelast op vrijdag. Het goede weer van zaterdag leek veld 1 goed te doen, maar de regen in de nacht van zaterdag op zondag verpeste dat. Hierdoor speelde geen enkel team thuis.

De meiden van MO15 speelden wel, uit bij SJO DFC in Menaldum. De meiden konden geen vuist maken aldaar en gingen met 4-0 onderuit.

De heren van JO19 speelden uit bij UDIROS, een vereniging met schitterende (kunst)grasvelden. Het team van Rudy Bleeker en Jan Koenen kon goed mee doen, maar het was niet genoeg. Er werd nipt verloren; 5-4.

Op zondag speelde alleen het eerste. In Damwoude bij vv de Walden lag een schitterend kunstgrasveld te wachten op het eerste elftal. In een wedstrijd met veel strijd en weinig kansen trok Black Boys aan het kortste eind, er werd verloren met 1-0.

Zaterdag 25 november
SJO DFC MO15-2 Black Boys MO15-1 4 0