Uitslagen 16 en 17 september

Afgelopen weekend zijn de laatste wedstrijden gespeeld in de bekerpoule en er was een oefenwedstrijd in de jeugd.
Black Boys JO19 kon helaas weer niet door gaan, het kunstgras in Leeuwarden kon de vele regen niet aan.
JO11 trok in een spannende wedstrijd aan het kortste eind in de bekerwedstrijd tegen Tzummarum, 6-5.
De meiden van MO11 wonnen knap met 0-4 bij Sneek Wit Zwart.

Bij de senioren hebben de mannen van het 3e zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker na een mooie 4-2 winst tegen Emmeloord.
Ook Black Boys 2 won haar bekerwedstrijd, zij zetten Akkrum met 2-1 aan de kant. Doordat vorige week met 6-1 verloren werd van LSC is het 2e niet door in de beker.
Ook Black Boys 1 heeft zich niet kunnen plaatsen voor de volgende ronde van de beker, er werd met 2-1 verloren tegen ‘Rutte Komt Op’.

Volgende week gaan alle teams weer los in de competitie, alvast veel succes allemaal!

Zaterdag 16 september
Tzummarum JO11-1 – Black Boys JO11-1                           6-5
SWZ Boso Sneek MO11-1 – Black Boys MO11-1 (oefen)   0-4
FVC JO19-2 – Black Boys JO19-1                                          Afgelast