Uitslagen 14 en 15 oktober

Afgelopen weekend was er een druk Black Boys weekend. Alle veld teams speelden een wedstrijd.

De meest beladen wedstrijd werd zaterdagochtend om 9.00 gespeeld in en tegen Bakhuizen door JO13. Beide ploegen hadden voor de ontmoeting even veel punten en deelden de koppositie. Black Boys JO13 had het zwaar tegen Bakhuizen en moest helaas met 9-2 het onderspit delven. Gelukkig is er nog kans genoeg om de druk hoog te houden op Bakhuizen. Ook JO13 nog een keer in Sneek tegen Bakhuizen, het is nog niet gespeeld.

Black Boys JO11 is bezig met een fantastisch seizoen tot nu toe. Ook zaterdag werd er een mooie overwinning geboekt. Leovardia JO11-6 werd met maar liefst 15-0 aan de kant gezet. Zou de Jip en Janneke champagne alvast koud gezet moeten worden?

MO11 ging zaterdag in alle vroegte naar Harlingen om daar tegen de meiden van Zeerobben te voetballen. De meiden spelen een prima seizoen en wisten de Harlinger meiden ook te verslaan, het werd 0-4 voor de meiden in zwart.

MO15 kreeg de meiden van Franeker op bezoek. Dankzij medewerking van de korfbalvereniging hadden de meiden kleedkamers voor alleen vrouwen, hierdoor hoefden de teams niet rekening te houden met jongens in de kleedkamer. De meiden boden stug weerstand en wist de Franekers lang van scoren af te houden en hield lang kans op een goed resultaat. Helaas was het verzet aan het einde van de wedstrijd gebroken en werd er geflatteerd met 0-5 verloren. Duidelijk is wel bij deze groep dat er genoeg potentie in zit om in de toekomst betere resultaten te halen.

Een ploeg waar dat ook over gezegd mag worden is de JO19. Ze verloren dan wel met 2-5 van WTTC (Wispolia, Tijnje Thor) maar hadden eigenlijk 90 minuten lang het betere van het spel. Helaas draait het om voetbal in doelpunten, en dat deden de gasten wat beter; scoren.
Als de ploeg aan effectiviteit wint kunnen er mooie resultaten worden geboekt!

De mannen en vrouwen van Black Boys G1 ging (zoals eerder op deze site vermeld) met een mooi busje de lange reis aan naar Emmen. Drenthina was daar de tegenstander. Helaas hadden de mannen en vrouwen het zwaar en moesten ze genoegen nemen met een 6-0 verlies. Gelukkig zijn er nog genoeg wedstrijden om te laten zien wat voor resultaten ze kunnen boeken.

Over afgelopen zondag wil iedereen met een Black Boys hart het liever niet hebben, daarom houden we het kort.
Black Boys 1 verloor met 3-0 bij het pas gepromoveerde Sint Jacob. Een domper na de mooie overwinningen de laatste weken.
Black Boys 2 had het opnieuw lastig met een ploeg uit Leeuwarden, er werd thuis met 3-7 verloren van Nicator. Gelukkig zijn er de komende weken nog 2 kansen om te laten zien dat ze het in het tweede wel kunnen tegen een ploeg uit Leeuwarden.
Black Boys 3 moest in alle vroegte voetballen in Jubbega, hier werd opnieuw doelpuntrijk verloren; 6-3.

Zaterdag 14 oktboer
Bakhuizen JO13 – Black Boys JO13              9-2