Tweetal versterkingen voor Black Boys 1

Black Boys heeft zich voor volgend seizoen versterkt met twee oude bekenden namelijk Michael van Dijk en Elroy de Meer.

Van Dijk komt over van SWZ zaterdag middag. Daar maakte de middenvelder annex aanvaller afgelopen seizoen veertien competitie goals. De 24-jarige kwam al eerder twee seizoenen uit voor Black Boys en schoot er in die tijd in totaal 12 tegen de touwen voor de ‘Equipo Negro’.

De Meer komt na anderhalf jaar weer terug op het oude nest. Na een uitstapje bij buurman WPB moet De Meer de aanval van Black Boys een impuls geven na het vertrek van clubtopscoorder Erwin de Vries.

De technische commissie van Black Boys is blij om deze jongens te kunnen verwelkomen en wenst ze veel succes komend seizoen.