Trainingen jeugdteams VV Black Boys

De zomerstop nadert zijn einde.
De competitie-indelingen en voor zover van toepassing de bekerindelingen zijn bekend, wat betekent dat de voorbereiding van onze jeugdteams weer gaan beginnen.

A.s. maandagavond 13 augustus om 19:30 uur gaat het trainers-trio Jan Koenen, Rudi Bleeker en Danny Walstra weer los met de de talenten van JO19-1!

2 dagen later, woensdag 15 augustus om 18:30 uur,  gaat de JO15-1G van start onder leiding van Richard Venema en Lolle de Jong!

MO13-1, JO12-1G en JO9-1G hervatten de trainingen weer op maandag 27 augustus.

Spelers en ouders/verzorgers van JO12-1G en JO9-1 ontvangen begin volgende week een brief thuis met daarin de nodige informatie omtrent trainingen en wedstrijden.

Daarnaast is er nog steeds ruimte voor nieuwe jeugdleden bij de JO12-1G en JO9-1G!
Dus wil je voetballen in het mooiste tenue van Nederland en dat voor de laagste contributie in Sneek e.o.?
Dat kan! Meld je aan voor 4 GRATIS trainingen, om te kijken of je voetbal leuk vind.
Aanmelden kan bij Samantha van Elleswijk – 06-14279870