Terschelling – Black Boys Zondag 13 september

Alle info m.b.t. de uitwedstrijd tegen vv Terschelling van Zondag 13 september a.s.

Vertrek: Zondag 13 september 10:15 uur vanaf sportcentrum Schuttersveld, Thomas Zandstra straat 1, 8601 CW Sneek. Vervoerder: Kooistra Reizen https://kooistrareizen.nl/

De 11:30 uur boot richting Terschelling.

14:45 uur aftrap vv Terschelling – vv Black Boys.

De 17:30 uur boot richting Harlingen.

Vertrek vanaf Harlingen met de bus naar sportcentrum Schuttersveld, Thomas Zandstra straat 1, 8601 CW Sneek.

Een ieder die met de bus mee wil reizen (zowel staf, spelers als ook supporters). (52 plaatsen, vol=vol volgorde van aanmelding) dient vooraf 10 euro te betalen bij leider Jan Broersma. Dit kan vrijdagavond contant of zondag voor vertrek, ook vooraf betalen via een Tikkie is prima: app dan 06-12580277.

Een mondkapje is verplicht in de bus! Hier graag zelf voor zorgen !!

Ook een mondelinge gezondheidscheck is verplicht onderdeel voor toelating in de bus! Evenals handen desinfecteren voor binnengaan bus!

Het resterende bedrag voor de busreis wordt mede mogelijk gemaakt door de vrienden van vv Black Boys!  http://www.vvblackboys.nl/vrienden-van-blackboys/

Wie zijn wij?

Enige tijd geleden is de nieuwe Black Boys sponsorgroep/club van vijftig opgericht onder de noemer: “Vrienden van Black Boys”. Deze vrienden ondersteunen de club waar nodig en dit wordt uiteraard zeer gewaardeerd. De reeds aangemelde vrienden hopen dan ook dat meer mensen zich geroepen voelen om zich hierbij aan te sluiten. Al velen gingen u voor. Voor 50 euro per jaar wordt u toegevoegd aan de lijst met vrienden van Black Boys.

Jaarlijks zullen de leden van de vrienden van Black Boys, door middel van een vergadering, bekijken waar het opgespaarde bedrag het beste van past komt. Dit kunnen bijvoorbeeld extra activiteiten, kleding, of materialen zijn.

Lid worden?
Dat kan! Neem hiervoor contact op met:
Johan van der Ven via 061040455
Catrinus Kamstra via 0515419404