Sportcafé de Sneeker steekt Black Boys zaal 1 in het nieuw

Sinds dit seizoen beschikt Black Boys naast senioren, dames, pupillen en een afdeling voor G-voetbal ook over een eigen futsalteam. Het team, dat zijn thuiswedstrijden in de Sneker Sporthal afwerkt en dat bestaat uit spelers van Black Boys, Waterpoort Boys, TOP ’63 en LSC 1890, kende in de zaal een stroeve start, maar de laatste weken gaat het crescendo met een plek in de (sub)top als resultaat.

In de Sneker Sporthal bevindt zich Sportcafé “de Sneeker”, het gezelligste sportcafé van Sneek en omstreken, waar sporters voor, tijdens en na de wedstrijd terecht kunnen voor een bakje koffie, een broodje kaas, een Sybe Sloatsje, een wijntje of gewoon een biertje. Na afloop van de wedstrijd strijken ook de spelers van Black Boys futsal 1 regelmatig in “de Sneeker” neer voor een glaasje gerstenat en het team is dan ook een graag geziene gast in het sportcafé.

Die match heeft er toe geleid, dat H.J. de Haan, de uitbater van Sportcafé “de Sneeker”, heeft besloten kledingsponsor van Black Boys futsal 1 te worden en daarmee toe te treden tot de co-sponsorgroep van Black Boys.

Het spreekt voor zich, dat Black Boys en het futsalteam bijzonder zijn ingenomen met de sponsoring door Sportcafé “de Sneeker”. De Zwartjes vertrouwen op een goede samenwerking en hopen na afloop van de zaalvoetbalwedstrijden nog menig avondje in het oergezellige sportcafé door te brengen.