Sponsornieuws!

De sponsorcommissie heeft in de afgelopen periode met een aantal bedrijven overeenstemming bereikt over sponsoring van de kleding van een jeugdteam en over toetreding tot de co-sponsorgroep van onze vereniging.

Zo sponsort Zwennes Krimpfolie BV de wedstrijdshirts, trainingspakken en tassen van het dit seizoen in de competitie debuterende Black Boys JO15. Daarnaast treedt Riool Service Sneek samen met W. Beitsma Transport & Klein Adviesgroep toe tot de co-sponsorgroep van VV Black Boys.


De marktleider als het gaat om het aanbrengen van krimpfolie als verpakking van elk gewenst object en daarnaast leverancier van windreducerend steigergaas en bouwer van veilige steigers in elke afmeting.
Zie ook; zwennes-krimpfolie.com

 

 

Riool Service Sneek is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen, stankonderzoek en cameraonderzoek. Tevens bent u bij ons aan het goede adres voor het legen van uw beerput. Zijmaken gebruik van de nieuwste riooltecniek d.m.v. hogedruk reiniging en camera-onderzoek met onze 2 vrachtauto’s kunnen we hierdoor snel en efficient werken en dat scheelt natuurlijk in uw kosten.
Zie ook; rioolservicesneek.nl

Zand en grondhandel voor bedrijven en particulieren, ook voor het plaatsen en afvoeren van containers op locatie. Met onze kraanauto kunnen wij diverse tuinwerkzaamheden verrichten, denk aan bomen en struiken verwijderen tot hele tuinen afgraven. In overleg is er heel veel mogelijk!
Voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen via 0622662596 of anneke.lantinga@online.nl

Klein adviesgroep BV is een onafhankelijk, landelijk werkend financieel adviesbureau voor de particulier en het mkb. Met onze brede ervaring in de financiële dienstverlening bieden wij u een eerlijk, objectief en deskundig advies.
Zie ook; kleinadviesgroep.nl

Het spreekt voor zich, dat de sponsorcommissie bijzonder ingenomen is met de steun van bovenstaande bedrijven. Mede daardoor is Black Boys niet alleen in staat om de teams op een goede en professionele wijze, maar ook als eenheid te presenteren.