Sponsormogelijkheden

Samen scoren

Black Boys is één van de oudste voetbalclubs van het noorden met een uniek eigenzinnig karakter. Als volksclub streeft v.v. Black Boys er naar tegen een realistische prijs senioren-, gehandicapten- en zaalvoetbal aan te bieden, waarbij elk lid even goed wordt begeleid en gelijke aandacht krijgt. Samen plezier hebben bij het voetballen en bij de activiteiten er omheen, is daarbij een basale voorwaarde. Bij Black Boys wordt de drempel om te (gaan) sporten daarom zo laag mogelijk gehouden en mede daardoor maakt de vereniging de laatste jaren zowel sportief, organisatorisch als maatschappelijk een  groei door. Black Boys wil die groei graag continueren.

Spreekt u dit als ondernemer aan, dan is v.v. Black Boys dé voetbalclub en uw partner voor uw reclame- en promotionele activiteiten, want

Black Boys biedt daartoe een aantal interessante mogelijkheden, die hieronder omschreven staan.

V.V. BLACK BOYS - Sponsor Commissie

Voorzitter:             Jan Broersma                    0612580277        jbroersma@vvblackboys.nl

Lid:                        Dennis Kempen                0641512195        dkempen@vvblackboys.nl

Lid:                        Vacature / Vacant

Lid:                        Vacature / Vacant

v.v. Black Boys - Hoofd Sponsor

​Dit betreft geen vaststaand pakket, maar wordt in overleg samengesteld. Voor de hoofdsponsor wordt in ieder geval de exposure rondom het eerste elftal van vv Black Boys gereserveerd en verder krijgt de hoofdsponsor zeer ruime mogelijkheden om zijn naam aan vv Black Boys te verbinden.

Kostenindicatie
Op Aanvraag: voorzitter Jan Broersma, 06-12580277 en/of jbroersma@vvblackboys.nl

v.v. Black Boys - Ster Sponsor

Dit pakket kent de volgende onderdelen:

* vier seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden

* een reclamebord (9.000 x 650 mm) langs het hoofdveld

* vermelding in het programmaboekje voor de thuiswedstrijden

* éénmaal per seizoen aanbieder van de wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd van het eerste elftal incl. vermelding in het programmaboekje en op affiches voor de thuiswedstrijd van het eerste elftal op diverse plaatsen in Sneek en omstreken

* vermelding op de website van vv Black Boys met een link naar de eigen website

€ 750,– per seizoen ​

N.B.:
Voor dit pakket geldt, dat de aanmaakkosten van het reclamebord voor de sponsor zijn en de plaatsing- en onderhoudskosten voor rekening van vv Black Boys. Het reclamebord blijft eigendom van de adverteerder.

v.v. Black Boys - Sub Sponsor

Dit pakket bevat de volgende onderdelen:
* vier seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden

* een reclamebord (6.000 x 650 mm) langs het hoofdveld

* vermelding op de website van vv Black Boys met een link naar de eigen website

€ 500,– per seizoen ​

N.B.:

V.V. BLACK BOYS - Bord Sponsor.

Dit pakket kent de volgende opties m.b.t. het plaatsen van één of meerdere reclameborden :

Optie 1:

* twee seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden

* een reclamebord (3.000 x 650 mm) langs het hoofdveld met zicht op de (rond)weg

* vermelding op de website van vv Black Boys op de pagina “bord sponsoren”

Kosten:
€ 250,–. per seizoen (1 juli t/m 30 juni)

Optie 2:

* twee seizoenkaarten voor alle thuiswedstrijden

* een reclamebord (3.000 x 650 mm) langs het hoofdveld

* vermelding op de website van vv Black Boys op de pagina “bord sponsoren”

Kosten:
€ 200,–. per seizoen (1 juli t/m 30 juni)

N.B.:
Voor beide opties in dit pakket geldt, dat de aanmaakkosten van het reclamebord voor rekening van de sponsor zijn en de plaatsing- en onderhoudskosten voor rekening van vv Black Boys. Het reclamebord blijft eigendom van de adverteerder.

V.V. BLACK BOYS - Wedstrijdbal Sponsor

Een mogelijkheid om tijdens een thuiswedstrijd van het eerste elftal van vv Black Boys als sponsor extra onder de aandacht te komen, is sponsoring van de wedstrijdbal.

Kosten:
€ 100,–. per wedstrijd (exclusief btw)

Dit pakket bevat verder de volgende onderdelen:

* een toegangskaart voor de betreffende thuiswedstrijd van het eerste elftal

* vermelding in het programmaboekje voor de betreffende thuiswedstrijd van het eerste elftal

* vermelding op affiches voor de betreffende thuiswedstrijd van het eerste elftal op diverse plaatsen in Sneek en omstreken

V.V. BLACK BOYS - Kleding Sponsor

vv Black Boys biedt de mogelijkheid om de tenues van de teams te sponsoren.

De kosten betreffen de aanschafwaarde en de bedrukking van:

Elftallen: 16 tenues bestaande uit shirts, broekjes en kousen, waaronder inbegrepen een tenue voor de doelman

Zaal: 10 tenues bestaande uit shirts, broekjes en kousen, waaronder inbegrepen een tenue voor de doelman

Ook voor het sponsoren van “inloopshirts” voor een team houden wij ons van harte aanbevolen!

Graag melden bij:

Voorzitter:             Jan Broersma                    0612580277        jbroersma@vvblackboys.nl

V.V. BLACK BOYS - Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden sponsoring
Elk sponsorpakket wordt door middel van een overeenkomst vastgelegd, die wordt getekend door de sponsor en door een daartoe bevoegde afgevaardigde van vv Black Boys;

Elk sponsorpakket wordt voor de duur van tenminste drie seizoenen aangegaan en na afloop van die periode geacht telkens met één seizoen te worden verlengd, tenzij de overeenkomst tenminste één maand vóór de einddatum door één der partijen schriftelijk wordt opgezegd;

Bij sponsoring geldt geen beperking voor wat betreft het aantal sponsoren per branche. Wel wordt rekening gehouden met de belangen van reeds gecontracteerde sponsoren.

vv Black Boys contracteert alleen sponsoren, waarvan de ethiek en de moraliteit niet ter discussie staan.

vv Black Boys behoudt zich het recht voor overeenkomsten tussentijds te beëindigen, indien door de voortzetting van die overeenkomsten de goede naam van vv Black Boys in het geding komt.