Slotdag Black Boys – Afscheid Jappie Booij

Op zaterdag 18 juni a,s vindt de slotdag van Black Boys plaats. Deze slotdag staat in het teken van het afscheid van trainer Jappie Booij, die deze middag nog één keer als trainer-coach zal optreden en wel van het samengestelde superensemble SC Booij.

step0003SC Booij bestaat uit spelers van Bakhuizen, IJVC, Oudega en Waterpoort Boys, de clubs waarvan Jappie voordat hij bij Black Boys in dienst trad, trainer is geweest. Deze unieke selectie treedt die middag aan tegen het eerste van Black Boys, dat voor het eerst onder leiding zal staan van onze nieuwe trainer Ate Breeuwsma.

Deze afscheidswedstrijd begint om 16.00 uur. Daaraan voorafgaand zijn er op sportcentrum Schuttersveld ook allerlei activiteiten. Zo vindt om 15.00 uur zowel een wedstrijd van de “Black Girls” als een wedstrijd van de G-voetballers van Black Boys plaats. Voor de dames betekent dat het debuut op de groene mat en voor de G-voetballers al weer de derde keer in deze jaargang, dat zij hun niet geringe kwaliteiten aan het grote publiek zullen tonen. Na afloop van deze activiteiten wordt de slotdag voortgezet met een barbecue en het evenement wordt tenslotte afgesloten met een oergezellige afterparty in café De Witte Kat.

N.B.: Als men aan de barbecue wil deelnemen, dan moet men zich van tevoren wel aanmelden. Dit kan bij Anne Pruiksma via 06 2782 7885