Reminder: Rabo Ledensponsoring begint morgen

Voor wie het gemist heeft, morgen begint de actie Rabo Ledensponsoring van de Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland en als je lid bent van die bank kun je uit het sponsorbudget van de bank € 5 weggeven aan Black Boys.

Black Boys heeft zich namelijk ook aangemeld voor deze actie. Onze club is bekend onder nummer RLS375 en dit nummer heb je nodig bij het invullen van het stembiljet. Stemmen kan vanaf morgen en gedurende de hele maand december op de website van Rabobank Sneek- Zuidwest Friesland (www.rabobank.nl/sneek-zwf).

Let op: klanten van de Rabobank zijn niet automatisch lid. Klanten die wel stemmen, maar geen lid zijn, worden automatisch lid gemaakt. Bent je geen klant van de bank en stemt je toch? Dan is jouw stem niet geldig.