Reminder: 18 juni – Slotdag Black Boys

We menen u toch nog even te moeten herinneren aan de slotdag van Black Boys, die op zaterdag 18 juni op sportcentrum Schuttersveld plaatsvindt. Deze slotdag staat zoals eerder al op deze site werd gemeld. in het teken van het afscheid van trainer Jappie Booij.

step0003Onze gewaardeerde trainer zal deze middag nog één keer met de blocnote in de de hand als trainer-coach fungeren en wel van SC Booij, dat bestaat uit spelers van de clubs waarvan Jappie voordat hij bij Black Boys in dienst trad, trainer is geweest. Deze unieke selectie treedt die middag aan tegen het eerste van Black Boys, dat voor het eerst onder leiding zal staan van Ate Breeuwsma. Voorafgaand aan deze afscheidswedstrijd die om 16.00 uur begint, spelen onze “Black Girls” om 15.00 uur voor het eerst in het zwarte shirt met de witte V en op hetzelfde tijdstip treden de G-voetballers van Black Boys voor een wedstrijd tegen hun sportvrienden van SC Bolsward. Na deze activiteiten wordt de slotdag voortgezet met een voedzame barbecue en de slotdag wordt afgesloten met een oergezellige afterparty in café De Witte Kat.

Voor de barbecue zijn al 75 bordjes gereserveerd. Wie nog een bordje wil reserveren of op zijn Snekers: “wie nog even met wil bikke”, kan zich aanmelden bij Anne Pruiksma (tel. 06 2782 7885).