Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Black Boys is ingeloot voor de Poiesz Jeugd Sponsor Actie en neemt dus ook dit jaar weer deel aan deze mooie sponsoractie. Bij die actie, die loopt van 8 februari tot 3 april, krijgen klanten van Poiesz Supermarkten bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale actie-artikelen muntjes en die muntjes kan men vervolgens dan ik de koker van de favoriete club doen. De koker van Black Boys staat in de prachtige supermarkt van Poiesz aan de Jancko Douwamastraat (Noorderhoek).

Daarnaast is de week van 14 t/m 19 maart 2016 (week 11) de actieweek van Black Boys. Dan gaan we proberen om in de supermarkt en dus vlakbij onze koker zoveel mogelijk gevulde koeken aan de man/vrouw te brengen om zo uiteraard zoveel mogelijk muntjes te verzamelen.

Dus Black Boys-leden, donateurs, supporters en andere vrienden en vriendinnen van de Zwartjes, steun onze club door uw boodschappen bij Poiesz te halen. En vergeet niet om daarna de muntjes aan de Jancko Douwamastraat in de koker van Black Boys te doen.