Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Black Boys doet ook dit jaar weer mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Bij die actie, die loopt van 6 februari t/m 2 april 2017, krijgen klanten van Poiesz Supermarkten bij elke 10 euro aan boodschappen en bij speciale actie-artikelen muntjes en die muntjes kan men vervolgens in de koker van de favoriete club doen.

De koker van Black Boys staat in de supermarkt van Poiesz aan de Jancko Douwamastraat (Noorderhoek). Daarnaast wordt in de kantine van Sportcentrum Schuttersveld een inzamelbox geplaatst, zodat mensen die niet naar de Poiesz Supermarkt in de Noorderhoek gaan, toch hun muntjes aan Black Boys kunnen “doneren”.

Verder is de week van 20 t/m 26 maart 2016 (week 12)  “Black Boys-week”. Niet alleen wordt de winkel aan de Jancko Douwamastraat dan “omgetoverd” tot een Black Boys-supermarkt, maar bovendien gaat de jeugd op zaterdag 25 maart door middel van de verkoop van zoveel mogelijk donuts proberen om zoveel mogelijk muntjes voor onze club te verzamelen.

Dus Black Boys-leden, donateurs, supporters en andere vrienden en vriendinnen van de Zwartjes, steun onze club door uw boodschappen bij Poiesz te halen. En vergeet niet om daarna de muntjes aan de Jancko Douwamastraat in de koker van Black Boys of in de inzamelbox in de kantine te doen.