OPROEP! Kerstpakketten inpakken bij Poiesz

Black Boys is dit jaar uitgeloot door Poiesz om een avond mee te doen aan het inpakken van kerstpakketten. Hiermee kunnen we voor de club een prachtig bedrag verdienen!

De minimale leeftijd om te helpen is 16 jaar dus vandaar dat we deze keer de hulp vragen van de ouders van onze jeugdleden, vrijwilligers, A’tjes, G’tjes, senioren en iedereen die de club een handje wil helpen!

We zijn uitgenodigd op 11 december van 18.30 t/m 22.30 uur bij het distributiecentrum van Poiesz. Het zal hard werken worden,  maar bovenal zal het ook een hele gezellige avond worden!

Er zijn al vele aanmeldingen binnen gekomen, maar we kunnen nog steeds alle hulp gebruiken!

Opgeven kan bij Dennis Kempen per e-mail naar dkempen@vvblackboys.nl of per telefoon 0641512195