OPROEP: Gezocht

Vele handen maken licht werk en daardoor is Black Boys als club ook altijd op zoek naar vrijwilligers. Dat is ook nu niet anders!  Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Trainers voor de jeugd:

Vind jij voetbal leuk en wil je de jeugd van Black Boys graag wat leren neem dan contact op met Richard Venema via rvenema@vvblackboys.nl of 06-11491844.

Spelers voor de MO11:

Ben je een meisje van negen of tien jaar oud en lijkt het je leuk om samen met andere meiden te trainen en wedstrijden te spelen meld je dan aan via Rudi Bleeker via rbleeker@vvblackboys.nl

Vrijwilligers op alle fronten:

Net als veel clubs is Black Boys altijd op zoek naar mensen die iets voor de club kunnen betekenen. Maakt niet uit wat. Denk je dit zou ik graag willen doen voor de club, mail dan naar info@vvblackboys.nl en we nemen contact met je op.

Ook ouders die ideeën hebben om de club vooruit te helpen kunnen zich melden door iemand van het bestuur aan te spreken of door een mail te sturen naar bovenstaande adressen.

Gezamenlijk kunnen we scoren!