Opa de Vries Zaalvoetbal Toernooi – Fueled by Café ´t Singeltje

Op zaterdag 28 december 2019 staat het Opa de Vries Zaalvoetbal Toernooi weer op het programma en dus kan er na de bourgondische Kerstdagen vanaf 13:00 uur weer even lekker op de overdekte vloer “gepield” worden.
 
Evenals vorig jaar vindt het toernooi plaats in de Sneker Sporthal aan de Van Giffenstraat en wordt het inmiddels traditionele evenement in samenwerking met Café ’t Singeltje georganiseerd.

Net als andere jaren bestaat ook nu weer de mogelijkheid om deel te nemen in de prestatie- of in de recreatiepoule oftewel de pilspoule. Of met andere woorden, een poule voor het zwaardere vuurwerk en ééntje voor zeg maar de sterretjes. Voor deze beide poules hebben Black Boys en Café ‘t Singeltje passende prijzen beschikbaar gesteld en die worden net als alle andere prijzen na afloop van het toernooi rond 19:30 uur onder begeleiding van live-muziek in het café aan de singel uitgereikt.

Het toernooi begint om 13.00 uur en ieder team ontvangt bonnen voor een schaal friet plus snacks bij de Sneker Sporthal en munten voor consumpties bij Café ‘t Singeltje op basis van zeven spelers per team. (Als je met meer of minder spelers deelneemt, verandert het aantal bonnen c.q. consumptiemunten niet mee).

De kosten van deelname bedragen 80 eurotjes per team. Dit is inclusief 16 “Café ’t Singeltje”-consumptiemunten plus een schaal friet en snacks van Sportcafé de Sneeker.

Aanmelden doe je door een e-mail te sturen naar:

opadevries@vvblackboys.nl 

met daarin de volgende gegevens:
a. naam van de teamcaptain
b. telefoonnummer van de teamcaptain
c. e-mailadres van de teamcaptain
d. de naam van het team
e. prestatie- of pilspoule (niet bindend)

Het aanmelden én de betaling van het inschrijfgeld ad € 80,– dient VOORAF en uiterlijk op 22 december 2019 onder vermelding van de teamnaam te worden overgemaakt naar v.v. Black Boys op IBAN-rekeningnummer NL64 RABO 0359 5070 93.  
LET OP: NIET BETAALD VOOR 22 DECEMBER, IS NIET MEE DOEN!

Wees er snel bij, want wie het eerst knalt, wie het eerst balt en vol is vol. Kijk dus niet de welbekende kat uit de boom, want dan bestaat de kans dat je je team voor de kat z’n … aanmeldt.

Ben je er bij? Zet dan jezelf even op aanwezig!

Met een knallende groet,

Opa de Vries