UPDATE Oefenduel VV Black Boys verplaatst

De oefenwedstrijd VV SWZ Boso Sneek 2 – VV Black Boys voor aankomende zondag is uitgesteld naar woensdag 29 augustus en wordt gespeeld op sportpark Tinga, aanvang 20.00 uur!
Voor a.s. zondag wordt nog gezocht naar een tegenstander, mocht deze niet gevonden worden dan gaat de A-selectie trainen!

VV Black Boys en VV SWZ Boso Sneek 2 zijn overeengekomen om het op zondag 26 augustus geplande oefenduel te verplaatsen.

Aanvankelijk zou de wedstrijd plaatsvinden op sportcentrum Schuttersveld, echter is er door de gemeente SWF besloten dat er tot 1 september géén oefenwedstrijden gespeeld mogen worden op natuurgrasvelden in de gemeente.
Hierdoor zal VV SWZ Boso Sneek, op zondag 26 augustus om 14:00 uur, als gastheer fungeren op sportpark Tinga, waar zij beschikken over kunstgrasvelden.