NR1 Autoverhuur vervoert G-voetballers

De Sponsor en Feestcommissie is verheugd te kunnen melden dat men NR1 Autoverhuur uit Lemmer (Handelsonderneming Bakker) bereid heeft gevonden om een 9-persoons busje ter beschikking te stellen aan onze G-voetballers ten behoeve van (ten minste) hun allereerste uitwedstrijd naar Marum op 11 maart aanstaande.

Graag stellen we dit prachtbedrijf even kort aan u voor;

NR1 verhuur uit Lemmer is bij uitstek hét verhuurbedrijf van 9-persoons bussen, bakwagens met laadklep, bestelbussen en personenwagens van Lemmer en omstreken. Bij NR1 verhuur probeert men altijd samen met de klant de meest praktische oplossing voor een huurwagen te vinden. Oftewel; simpele voorwaarden en duidelijke huurovereenkomsten van slechts 1 A4tje groot.
Deze no-nonsense benadering, in combinatie met flexibele ophaal- en terugbreng tijden, zorgt ervoor dat dit bedrijf al enkele jaren een mooie groei vertoond en derhalve ook steeds het wagenpark uit kan breiden met de nieuwste modellen.

Dus, heeft u voor wat voor gelegenheid dan ook een huurwagen nodig? Neem dan contact op met NR1 Autoverhuur uit Lemmer via;

tel: 088 500 8100
email: lemmer@nr1verhuur.nl
web: nr1verhuur.nl
social: nr1verhuur

P.S. Er is momenteel ook een mooie actie waarbij je 50% van je huurbedrag terug kunt winnen!

nr1logokopie