Nieuwsbericht Senioren vv Black Boys.

In overleg met supervisor Jappie Booij is de taakverdeling voor de senioren van vv Black Boys voor het seizoen 2018-2019 in gezamenlijk overleg met onderstaande betrokkenen besproken.

Supervisor Jappie Booij.

De supervisor in bezit van UEFA B zal zijn enorme ervaring aanwenden om supervisor senioren, en met name cursusbegeleider, van de onderstaande trainers te zijn:

Trainer 1e elftal Lars Niemarkt.

De oud-speler en aanvoerder van Black Boys 1 word de trainer/coach van het 1e elftal en krijgt het vertrouwen vanuit het bestuur om als echte man van de vereniging zijn visie als trainer tentoon te spreidden.

Leider 1e elftal Sybren de Jong.

De zeer ervaren leider zal de organisatorische zaken rondom het 1e elftal in goede banen leiden en de trainer van adviezen voorzien.

Assistent-scheidsrechter 1e elftal Johnny Stoelwinder.

Johnny Stoelwinder keert terug als assistent-scheidsrechter bij het 1e elftal. Indien noodzakelijk zou hij vervangen kunnen worden door Stefan Obbink of Wiepie de Vries.

Trainer 2e elftal (en Hoofd Jeugd) Richard Venema.

De zeer talentvolle trainer, die mede verantwoordelijk was voor het lijfsbehoud van vv Black Boys in het afgelopen seizoen, gaat komend seizoen het 2e elftal trainen en coachen, zal beschikbaar zijn voor het 1e elftal indien gewenst, maar het bestuur is zeer verheugd dat hij in deze constructie ook weer wat meer de aandacht kan richten op het speerpunt de jeugdafdeling.

Leider 2e elftal Lolle de Jong.

Bestuurslid, tevens Materiaalman van de vereniging, en voormalig aanspreekpunt senioren. Deze clubheld heeft bewezen een goed duo te kunnen vormen met Richard Venema.

Ondersteunende trainer Roelof Bleijinga.

De oud-speler van Black Boys 1 gaat vanuit de rol van assistent-trainer kijken of hij verdere ambities heeft in de voetbalwereld als trainer/coach.