Nieuwe website online!

Na maanden voorbereiding is de nieuwe website van Black Boys dan eindelijk online. De facelift heeft tot een prachtig resultaat geleid, waarin alle informatie over de voetbalvereniging Black Boys op een overzichtelijke manier en met de nieuwste technieken is weergegeven.

Zo bevat de website informatie over de organisatie van de vereniging, de historie en is een aparte pagina gewijd aan markante mannen en vrouwen, die de vereniging in de afgelopen negentig jaar ieder op hun eigen en vaak eigenzinnige wijze hebben gediend.

Daarnaast wordt op de website ruim aandacht besteed aan de sponsoren van de club, de vrienden van Black Boys en de sponsormogelijkheden, die Black Boys kan bieden.
Verder vindt u op de website voorbeschouwingen op en verslagen van wedstrijden van de teams van Black Boys en veel fotomateriaal (van wedstrijden) van de verschillende teams.

De website is uiteraard nog in ontwikkeling en een aantal zaken zullen in de komende periode dus worden aangevuld/aanfgepast. Niettemin is het resultaat nu al het bekijken waard. Neem daarom snel een kijkje op de nieuwe website en overtuig u zelf. Wij wensen u ontzettend veel lees- en kijkplezier.