Nieuwe trainers + overige voorlopige selecties

Black Boys heeft Gerlof Sloterdijk aangesteld als trainer van de B-selectie. Sloterdijk is in het bezit van het diploma TC2 en was eerder in Friesland werkzaam bij o.a. SDS, Nieuweschoot, LVV Friesland en Sc. Berlikum. Het afgelopen seizoen was de 61-jarige oefenmeester hoofdtrainer van Flamingo SC in Leeuwarden. Daarnaast zijn Rogier Otte en Marc Bosma door Black Boys benoemd tot trainers van de derde selectie.

Verder stelde de club Michael van Dijk aan als hoofdtrainer van de jeugdafdeling. Van Dijk heeft de opleiding aan het CIOS afgerond en is in het bezit van het diploma TC3. De 23-jarige Michael van Dijk heeft ondanks zijn jonge leeftijd veel ervaring met het trainen en begeleiden van jeugdteams en is bij Black Boys o.a. betrokken bij de organisaties van de succesvolle jeugdclinics.

Naast de A-selectie die al eerder bekend werd gemaakt, zijn inmiddels ook de overige selecties en hun begeleiding bekend. Black Boys neemt komend seizoen met vier seniorenteams aan de competitie deel. Dat is één minder dan in het afgelopen seizoen en dat heeft te maken met het feit, dat veel spelers in verband met hun werk resp. hun studie helaas niet altijd beschikbaar (kunnen) zijn. Om die reden heeft Black Boys besloten het aantal teams te verminderen en het aantal spelers per team uit te breiden, zodat alle wedstrijden gewoon doorgang kunnen vinden. Hieronder staan de selecties van het tweede, derde en vierde elftal en de begeleiding.

Black Boys 2
Kelvin Abelsma