Niet vergeten: Winterafsluiting 2015

Komende zondag 13 december sluit Black Boys de eerste helft van de competitie af met de Winterafsluiting 2015. Rondom de wedstrijd van het eerste elftal tegen Old Forward vinden dan op sportpark Het Schuttersveld allerlei activiteiten plaats.

Ma Baker

Zo begint het evenement met een wedstrijd van onze G-voetballers, waarna de voorrondes van de Penalty-bokaal voor de E- en F-pupillen worden gehouden. Vervolgens speelt Black Boys 1 de eerste helft tegen Old Forward 1 en in de pauze van die wedstrijd kun u genieten van de finales van de Penalty-bokaal. Na de tweede helft van de wedstrijd Black Boys 1 – Old Forward 1 wordt het evenement afgesloten met een een feestelijke bijeenkomst in de kantine, waarbij de muzikale omlijsting in handen is van Ma Baker (bekend van Boney M en vele grote hits, zoals de Rivers of Babylon) en DJ Baggel en waarbij u bij het draaiend rad prachtige prijzen kunt winnen.

Kortom reden genoeg om komende zondag een bezoek aan sportpark Het Schuttersveld te brengen. Black Boys hoopt u allen dan ook deze middag te mogen verwelkomen en met u op een mooie en gezellige wijze de eerste seizoenshelft af te sluiten.