Nabeschouwing CVVO E5G – Black Boys E1

Vandaag was de E1 te gast bij CVVO. Om 8.45 uur verzamelen bij het Schuttersveld en op naar Lemmer. Het kon weleens een spannende wedstrijd worden, want de top 4 zit allemaal wel aardig dicht bij elkaar.

Al binnen 3 minuten stond het 0-1 voor Black Boys en na ongeveer 10 minuten stond het 0-5. Onze heren en dame begonnen daarna een beetje nonchelant te worden, want ach dit zou een makkie worden. Binnen no-time scoorde CVVO ook 2 doelpunten en ze werden alsmaar gevaarlijker….. Black Boys herpakte zich echter weer en ging de rust in met 2-7. De tweede helft was CVVO toch nog een aantal malen gevaarlijk, maar de eindstand werd uiteindelijk toch 2 – 10 voor Black Boys

Volgende week heeft de E1 een weekje vrij en op zaterdag 28 november gaat de Topper tegen TOP 63 plaatsvinden op het Schuttersveld. Als Black Boys deze wint zijn ze kampioen!!!! Er volgt daarna nog 1 wedstrijd tegen Workum maar die staan laatste in het klassement.
Hoe leuk zou het zijn voor deze kids als alle spelers, bestuur en andere aanhang hun komen aanmoedigen…..denk dat ze dat dik en dik verdiend hebben!!!!