Ledlight Europe treedt toe tot de hoofdsponsorgroep

Het bedrijf dat is gevestigd aan de Zadelmakersstraat 20A geldt als een autoriteit als het gaat om duurzame Ledverlichting. De verlichtingssystemen van LedLight Europe leveren naast een besparing op energiekosten ook een flinke reductie van de onderhouds- en vervangingskosten op en daarmee is de slogan van het bedrijf “led’s make the world happy” meer dan gerechtvaardigd.

LedLight Europe is niet alleen gespecialiseerd in vervanging van bestaande verlichting door duurzame Ledverlichting en/of het implementeren van volledig nieuwe systemen, maar het bedrijf innoveert ook en ontwikkelt voortdurend nieuwe technologieën voor verschillende ruimten en omgevingen. Zoals voor de voedselindustrie en voor de openbare ruimte (straatverlichting) om een paar voorbeelden te noemen.

Het spreekt voor zich, dat de sponsorcommissie van Black Boys bijzonder ingenomen is met de toetreding van dit gerenommeerde bedrijf tot de hoofdsponsorgroep van de club en Black Boys spreekt de hoop uit, dat de samenwerking net zo’n lange levensduur zal hebben als de verlichting van LedLight Europe.

Kijk voor meer informatie op; ledlighteurope.com