L.O.S.T. toernooi op 24 mei a.s.

Het L.O.S.T. toernooi

SWZ en Black Boys organiseren gezamenlijk het L.O.S.T. toernooi op 24 mei a.s.

Op vrijdagavond 24 mei a.s. organiseren Black Boys en SWZ het welbekende L.O.S.T. (League Old Sneek Training) -toernooi op het complex van SWZ, de voorbereiding hierop is inmiddels gestart.
Dit evenement is gestart bij SWZ en wordt al jarenlang wisselend georganiseerd door de diverse Sneeker clubs. Hetgeen ook de opzet hiervan was.
Het doel is om de (oudere) leden van de diverse deelnemende verenigingen (uit Sneek en regio) een leuke avond te bezorgen.
We hanteren de volgende leeftijdscategorieën, 40+, 50+ heren en 35+ dames, en met ingang van dit jaar zullen er ook 4 Walking Football teams deelnemen. Waaronder de teams van sc Heerenveen en sc Cambuur.
De nababbel in de kantine is het meest belangrijk!

Met 22 teams zitten we inmiddels aan het maximaal aantal teams.

Historie LOST:
  • 7 oktober 2011 bij SWZ
  • 19 april 2013 bij SWZ samen met ONS
  • 9 mei 2014 bij SWZ
  • 29 mei 2015 bij LSC.
  • 20 mei 2016 bij SWZ
  • 9 mei 2017 bij ONS
  • 25 mei 2018 bij LSC
Het is de bedoeling om dit 1x per jaar te organiseren, in principe in de maand mei.
Even in het kort wat info m.b.t. deze trainingspartijtjes:
  • 7 tegen 7 op ’n 1/2 of ’n 1/3 (hoofd) veld
  • Geen scheidsrechter
  • Pupillengoaltjes
  • Officiële tenues zijn niet noodzakelijk, trainingspak en hesjes mogen ook
  • Onbeperkt wisselen
  • Er worden geen standen genoteerd of bijgehouden
  • Speeltijd ± 25 min incl. veld wisselen
Ieder team speelt minimaal 2 partijtjes maar liefst 3. Per leeftijdscategorie mag één speler (speelster) “iets” jonger zijn. Er zijn voor de teams geen inschrijfkosten aan verbonden. En na afloop is er, naast de muziek, voor iedereen kaas & worst, en natuurlijk zijn toeschouwers van harte welkom.