KNVB District Noord naar Zwolle

In navolging van de districten Zuid I en Zuid II (steunpunt Eindhoven), West I en West II (steunpunt Zeist) gaan ook de districten Noord en Oost verhuizen. De verhuizing van deze twee districten heeft uiteraard nogal wat gevolgen voor alle betrokkenen. Vrijdag 5 februari was hun laatste werkdag op de districtskantoren Heerenveen en Deventer. Tot en met die datum waren de medewerkers op die districtskantoren op de gebruikelijke manier te bereiken. Die dag hebben  de medewerkers de laatste spullen ingepakt en zijn de nieuwe telefoonnummers geactiveerd.

Deze week verhuizen de medewerkers van de districten Noord en Oost naar Zwolle en vanaf nu zijn de medewerkers telefonisch bereikbaar op hun nieuwe nummers.

Maandag 29 februari is voor de medewerkers in Noord en Oost de eerste officiële werkdag in Zwolle. De medewerkers van de KNVB districtskantoren Noord en Oost zijn dan volledig geïnstalleerd  in Sportcentrum Landstede in Zwolle. Het nieuwe adres is KNVB steunpunt Zwolle, Hogeland 10, 8024 AZ in Zwolle. Vanzelfsprekend zorgt de KNVB ervoor dat de post in de eerste periode na de verhuizing wordt doorgestuurd naar het nieuwe adres in Zwolle.