Kleding sponsoren

Niet alleen een prima bedrijf voor het onderhoud van of het herstellen van schade aan uw auto, maar ook voor een goede en goed geprijsde occassion is Autoservice Aissa & de Vries het juiste adres in Sneek.

Het oudste hotel van Sneek is niet alleen de aangewezen plek voor een aangenaam verblijf in de bruisende Waterpoortstad, maar ook in het restaurant en de brasserie vande Wijnberg is het genieten geblazen.

Deze specialist in plamuur-, schilder- en spuit werkzaamheden aan nieuwe jachten is verder hét bedrijf als het gaat om onderhoud, reparatie en renovatie van houtwerk op uw boot.

Up-to-date en de nieuwste trends bij het stylen van nagels. Nailzz & More tovert uw nagels op een professionele manier om tot juwelen en laat uw nagels daarmee een prachtige aanvulling op uw uiterlijk zijn.

De marktleider als het gaat om het aanbrengen van krimpfolie als verpakking van elk gewenst object en daarnaast leverancier van windreducerend steigergaas en bouwer van veilige steigers in elke afmeting.

Punish is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest getalenteerde producers in de Nederlandse House-scene en produceert tracks voor en met artiesten als David Gueatta, Diplo, Chuckie, Alvaro, the Partysquad en Lil Wayne.

Meer dan een kwart eeuw expertise op het gebied van het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel particuliere tuinen als tuinen bij bedrijven. Bij Dotinga Tuinen is uw groen in vertrouwde en vakkundige handen.