Kleding sponsoren

Niet alleen een prima bedrijf voor het onderhoud van of het herstellen van schade aan uw auto, maar ook voor een goede en goed geprijsde occassion is Autoservice Aissa & de Vries het juiste adres in Sneek.

Deze specialist in plamuur-, schilder- en spuit werkzaamheden aan nieuwe jachten is verder hét bedrijf als het gaat om onderhoud, reparatie en renovatie van houtwerk op uw boot.

Up-to-date en de nieuwste trends bij het stylen van nagels. Nailzz & More tovert uw nagels op een professionele manier om tot juwelen en laat uw nagels daarmee een prachtige aanvulling op uw uiterlijk zijn.

De marktleider als het gaat om het aanbrengen van krimpfolie als verpakking van elk gewenst object en daarnaast leverancier van windreducerend steigergaas en bouwer van veilige steigers in elke afmeting.

Sportcafé “de Sneeker”, het gezelligste sportcafé van Sneek en omstreken, waar sporters voor, tijdens en na de wedstrijd terecht kunnen voor een bakje koffie, een broodje kaas, een Sybe Sloatsje, een wijntje of gewoon een biertje.

De Zuivelhoeve Sneek, gevestigd aan de Kruizebroederstraat, is de specialist als het gaat om binnen- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en tapas. Daarnaast is de Zuivelhoeve uiteraard bekend van de gelijknamige emmertjes.

Steunebrink tegelwerken in Sneek is het adres, wanneer het om de inpandige betegeling van panden gaat. De betegeling van badkamers, toiletten en keukens is in goede en vertrouwde handen en het eindresultaat is altijd een plaatje.

Brandmerck is een online marketing bureau met vestigingen in Sneek en Groningen. Brandmerck is als Google partner gespecialiseerd in de optimalisatie van de vindbaarheid van bedrijven, instellingen e.d. op internet.

Het oergezellige café De Kroon dat is gevestigd op de hoek van de Jousterkade en de Bothniakade of om het op zijn Snekers te zeggen, vlakbij de elektriese brugge, is één van de beste uitgaansgelegenheden in de Waterpoortstad.

Postmus Bestratingen Sneek is een gediplomeerd en gecertificeerd bedrijf, dat niet alleen actief is in de wegenbouw, maar ook bijv. de complete aanleg van siertuinen verzorgt.

Buiten Hoveniers uit Sneek is gespecialiseerd in zowel het ontwerpen, het aanleggen als het onderhouden van tuinen. Daarbij verzorgt het bedrijf de complete bestrating en beplanting.

Bij Alex’s Snackcorner kunt u kiezen uit een ruim assortiment snacks, vers gebakken friet, slaatjes en blikjes fris. Onze specialiteit is ons “Patatje Alex” Onze medewerkers helpen u snel en vakkundig.

SAMEN SCOREN

Heeft u eventueel ook interesse om sponsor te worden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met de VV Black Boys sponsorcommissie!

NEEM CONTACT OP