Jeugd Activiteitencommissie

Zoals vele verenigingen kent ook v.v. Black Boys een Jeugd Activiteitencommissie. Wat doet deze commissie nu precies? Wat is de doelstelling? En wie zitten er eigenlijk in deze commissie?

Het leek de JAC een goed idee op de website van onze vereniging de JAC aan u te introduceren en uiteen te zetten wat de doelstellingen zijn van de JAC.

Doel van de JAC

Het doel van de JAC is het versterken van de binding met en tussen de leden van onze vereniging. Het is daarbij van belang dwarsverbanden aan te brengen over al de geledingen van de vereniging. De commissie hoopt op deze manier de betrokkenheid van de leden bij de vereniging te bevorderen en de goede sfeer binnen de verenging te stimuleren.

Bereiken van ons doel

De doelstellingen worden bereikt door het organiseren van diverse activiteiten. Dit kunnen voetbalactiviteiten zijn, maar ook andere niet direct voetbalgerelateerde activiteiten, waarbij de leden met elkaar ongebonden en in ontspannen sfeer samenkomen.
Bij de activiteiten kunt u denken aan:

• Sinterklaasfeest;
  • Seizoensafsluiting;
  • Uitjes.

Daarnaast staat de activiteitencommissie altijd open voor andere leuke activiteiten en ideeën.

Jeugd Activeitencommissie

Anneke Lantinga