Huldiging G-Team

Het G-Team van Black Boys dat dit voorjaar in de competitie debuteerde, ligt op kampioenskoers. Sterker nog, het team heeft de titel eigenlijk al op zak, want hoewel er formeel nog een wedstrijd moet worden gespeeld, kan de ploeg niet meer worden ingehaald. Die prestatie vraagt om een huldiging en die vindt morgenavond op Sportcentrum Schuttersveld plaats.

Eerst spelen de mannen en vrouwen op Sportcentrum Schuttersveld een erewedstrijd tegen een deel van het tweede elftal van Black Boys. Die wedstrijd begint om 19.00 uur en duur tot ongeveer 19.45 uur. Meteen na afloop van de wedstrijd wordt het G-team door de wethouder van sportzaken van de gemeente Súdwest Fryslân gehuldigd voor de prachtige prestatie, die het G-team van Black Boys uiteindelijk en ook nog eens ongeslagen de titel opleverde.