Hoofd sponsorgroep

Als lid van de VV Black Boys hoofd sponsorgroep draagt u €600,00 inclusief BTW per jaar bij. De contractduur
bedraagt ten minste drie jaar. De VV Black Boys hoofd sponsorgroep is de ‘hoofd sponsor’ van
de gehele vereniging en zal ook als zodanig ten uiting worden gebracht. De inkomsten uit de VV Black Boys
hoofd sponsorgroep worden verdeeld over de verscheidene onderdelen van de vereniging.

Meer informatie?

textielstra.nl is voor veel sportverenigingen de uitkomst. Een eigen unieke webshop, keuze uit gerenommeerde merken, een eigen contactpersoon, aanbiedingen rechtstreeks naar de leden en financieel resultaat voor de club.

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Dit authentieke Sneker Café staat erom bekend dat zij het feestje ‘net even anders’ brengen. Bij dit Café voert een relaxte, ongedwongen sfeer waarbij niets moet en bijna alles mag de boventoon.

Een zeer sfeervol/gezellig ingerichte Italiaanse zaak gelegen in het hartje van Sneek. Het restaurant beschikt over 80 zitplaatsen verdeeld over 2 zalen en is derhalve ook uitermate geschikt voor groepen die apart willen zitten.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkel binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor verrassend lage prijzen.

Een familiebedrijf dat al meer dan dertig jaar een begrip is in de watersport. Het bedrijf biedt een breed aanbod in textieloplossingen aan en richt zich vooral op de pleziervaart.
Alle tenten worden per stuk gemaakt in het atelier.

VV Black Boys streeft er naar om voor een realistische prijs senioren-, gehandicapten- en jeugdvoetbal aan te bieden waarbij elk lid even goed wordt begeleid en gelijke aandacht geniet. Samen plezier hebben in het spel en tijdens de activiteiten er omheen is hierbij een basale voorwaarde. Door het hanteren van dit beleid maakt VV Black Boys de laatste jaren een enorme groei mee op zowel sportief-, organisatorisch als maatschappelijk vlak.

Pieter Smidt
Voorzitter VV Black Boys

SAMEN SCOREN

Heeft u eventueel ook interesse om sponsor te worden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met de VV Black Boys sponsorcommissie!

NEEM CONTACT OP

Zoekt u een goed advies- en verkooppunt voor kasten, bureaustoelen, bureautafels, kantinetafels, scheidingswanden of verlichting? Habéé staan garant voor duidelijk advies, verkoop, levering, plaatsing en montage van nieuw en gebruikt kantoormeubilair.

Teks tekst tekst Teks tekst tekst Teks tekst tekst Teks tekst tekst Teks tekst tekst Teks tekst tekst Teks tekst teksttekst tekst Teks tekst tekst

Heb je trek in een lekkere shoarmaschotel en geniet je hier het liefst thuis van? Bij Cappadocia Sneek, gelegen op de hoek van de Kruizebroederstraat / Kleine Kerkstraat, ben je aan het juiste adres voor een heerlijke patat-shoarma, kapsalon of spareribs.