Hoofd sponsorgroep

Als lid van de VV Black Boys hoofd sponsorgroep draagt u €600,00 inclusief BTW per jaar bij. De contractduur
bedraagt ten minste drie jaar. De VV Black Boys hoofd sponsorgroep is de ‘hoofd sponsor’ van
de gehele vereniging en zal ook als zodanig ten uiting worden gebracht. De inkomsten uit de VV Black Boys
hoofd sponsorgroep worden verdeeld over de verscheidene onderdelen van de vereniging.

Meer informatie?

LedLight Europe is niet alleen gespecialiseerd in vervanging van bestaande verlichting door duurzame Ledverlichting, maar het bedrijf innoveert ook en ontwikkelt voortdurend nieuwe technologieën voor verschillende ruimten

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Dit authentieke Sneker Café staat erom bekend dat zij het feestje ‘net even anders’ brengen. Bij dit Café voert een relaxte, ongedwongen sfeer waarbij niets moet en bijna alles mag de boventoon.

Een zeer sfeervol/gezellig ingerichte Italiaanse zaak gelegen in het hartje van Sneek. Het restaurant beschikt over 80 zitplaatsen verdeeld over 2 zalen en is derhalve ook uitermate geschikt voor groepen die apart willen zitten.

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkel binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind je die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor verrassend lage prijzen.

Een familiebedrijf dat al meer dan dertig jaar een begrip is in de watersport. Het bedrijf biedt een breed aanbod in textieloplossingen aan en richt zich vooral op de pleziervaart.
Alle tenten worden per stuk gemaakt in het atelier.

SAMEN SCOREN

Heeft u eventueel ook interesse om sponsor te worden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met de VV Black Boys sponsorcommissie!

NEEM CONTACT OP

Heb je trek in een lekkere shoarmaschotel en geniet je hier het liefst thuis van? Bij Cappadocia Sneek, gelegen op de hoek van de Kruizebroederstraat / Kleine Kerkstraat, ben je aan het juiste adres voor een heerlijke patat-shoarma, kapsalon of spareribs.