Grandioze Winterafsluiting 2015

Black Boys sluit de eerste helft van het seizoen 2015-2016 op zondag 13 december a.s. af met de Winterafsluiting 2015. Rondom de wedstrijd Black Boys 1-Old Forward 1 vinden dan op sportpark Het Schuttersveld tal van activiteiten plaats, waarbij de vereniging al haar afdelingen presenteert.

11218913_919998438077522_101169403839504371_n

De dag begint met een gezamenlijke lunch van leden van de sponsorgroep Black Boys met de 1e selectie, die zich voorbereid op de hiervoor genoemde wedstrijd. Om 13.00 uur staat er dan een wedstrijd van onze G-voetballers op het programma, die wordt gevolgd door de voorrondes van de penaltybokaal voor E- en F-pupillen. Vervolgens wordt de eerste helft van de wedstrijd tussen Black Boys en Old Forward afgewerkt en in de rust van die wedstrijd staat de finale van de penaltybokaal voor E- en F-pupillen op de rol. Die finale wordt gevolgd door de tweede helft van de wedstrijd van het eerste elftal, waarna het programma op Het Schuttersveld wordt afgesloten met een feestelijke bijeenkomst, die muzikaal omlijst zal worden door Ma Baker (bekend van Boney M en vele grote hits) en DJ Baggel. Tevens wordt bij deze bijeenkomst met dank aan de Vrienden van Black Boys aan het draaiend rad gedraaid en kunnen er grote prijzen gewonnen worden. De fantastische happening krijgt tenslotte in de avonduren een vervolg middels een gezellige afterparty bij Café De Witte Kat, één van de gewaardeerde sponsoren van onze club.

Kortom, er is zondag 13 december a.s. heel wat te beleven op sportpark Het Schuttersveld en het bestuur hoopt de gehele Black Boys-familie en aanhang die middag bij dit grandioze evenement dan ook te mogen verwelkomen.