G-voetballers spelen voorwedstrijd

De G-voetballers die in december van het vorig jaar bij de Winterafsluiting 2015 al een voorwedstrijd voor het duel Black Boys – Old Forward speelden, verschijnen komende zondag opnieuw binnen de lijnen.

2016-05-08_vvBlackBoys_Kraggenburg_Wedstrijdposter_2015-16

Dan spelen ze een voorwedstrijd voor de competitiewedstrijd Black Boys – FC Kraggenburg en die wedstrijd belooft even meeslepend te worden als de vorige, toen er bijzonder fraaie staaltjes voetbal te zien waren. Reden genoeg om de voorwedstrijd, die uiteraard op Sportcentrum Schuttersveld wordt gespeeld en om 12.00 uur begint, te bezoeken.

En er is nog meer nieuws met betrekking tot de afdeling G-voetbal. Zo het nu staat, zal het G-team van Black Boys volgend seizoen ook aan de regulier competitie deelnemen.