Extra veld

Black Boys gaat komend seizoen met een mooi aantal teams de competitie in. Op zondag gaat het om 3 elftallen. Op zaterdag gaan we de competitie beginnen met MO11,JO11, MO15, JO19 en G-1G. Helaas hebben we JO13 uit moeten schrijven vanwege het niet verkrijgen van dispensatie.

Omdat ook onze buren van Waterpoort Boys met een groot aantal teams de competitie gaat beginnen was er een probleem ontstaan op het Schuttersveld, niet genoeg velden op zaterdag. Dit probleem is door beide besturen voorgelegd aan de gemeente  Súdwest Fryslân en de KNVB. Gelukkig kon de gemeente de voetbalverenigingen van het Schuttersveld een helpende hand bieden.

Het honkbalveld word al een tijdje niet gebruikt voor honkbal en inmiddels zijn er een aantal beachvolleybalvelden neergelegd. De gemeente zag hier nog ruimte voor een veld voor 6 tegen 6 en 7 tegen 7 wedstrijden voor Waterpoort Boys en Black Boys. Ook mag er op getraind worden als het nog licht is.

Als vereniging zijn we erg blij met het mee denken van de gemeente Súdwest Fryslân en met deze oplossing voor een extra veld!