EP: Mensonides nieuw lid co-sponsorgroep

Black Boys is trots, dat de club met EP: Mensonides een nieuw lid aan de co-sponsorgroep mag toevoegen. Naast het lidmaatschap van de co-sponsorgroep voorziet EP Mensonides de club bovendien van een beamer voor de wedstrijden van het G-team. Daarmee kan aan de hand van beelden e.e.a. nog beter aan de G-voetballers en voetbalsters uitgelegd worden.

EP: Mensonides is sinds 1978 gevestigd in Harlingen en sinds 2016 ook aan de Oosterdijk 81 in Sneek. Het bedrijf kenmerkt zich door jarenlange ervaring in de elektronicabranche. EP: Mensonides beschikt over een team van experts die u graag adviseren op het gebied van beeld, witgoed, geluid en klein huishoudelijk apparatuur. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel aangeschreven. De kwaliteit wordt gewaarborgd door het ruime assortiment in een selectie van A-merk producten waaronder; Miele, Loewe, Siemens, AEG en Bose. De service vertaalt zich van advies op maat tot bezorg- en installatieservice.

EP:Mensonides beschikt ook over een team van monteurs en een eigen technische dienst. Naast installeren van uw nieuwe apparatuur, repareren zij ook uw witgoedartikelen zowel inbouw als vrijstaand. Tevens kunt u bij EP: Mensonides terecht voor onderdelen op het gebied van wit- en bruingoed.

Ga voor meer informatie naar; www.epmensonidessneek.nl