Ed Laagland gaat technische staf vv Black Boys ondersteunen

Afgelopen maandag zijn vv Black Boys en trainer Ed Laagland (Sneek) overeengekomen dat laatstgenoemde de rest van het seizoen de huidige technische staf gaat ondersteunen.

De 47-jarige Ed Laagland, met ruime ervaring in het voetbal en in bezit van TC-2, gaat gedurende de rest van dit seizoen op wedstrijddagen assisteren bij de selectie van Black Boys ter ondersteuning van de huidige technische staf. Incidenteel zal hij op vrijdag bij de training aanwezig (kunnen) zijn.

Woensdag traint hij bij zijn huidige club SV Haulerwijk. Ed Laagland gaat daarnaast technische zaken ondersteunen / adviseren. Black Boys is zeer blij met zijn tijdelijke komst en bedankt ook SV Haulerwijk voor de medewerking! Voor komend seizoen is het al wel duidelijk dat zijn ambitieniveau ‘hoger’ ligt.

Desalniettemin is Black Boys zeer content met zijn (tijdelijke) komst en geeft het hiermee mede het signaal af dat de club zich wil inspannen voor de doelstelling: handhaving in de 4e klasse, hetgeen met het aanwezige potentieel haalbaar geacht wordt, aldus de nieuwbakken voorzitter Jan Broersma.

“We verwachten zeker geen wonderen van Ed Laagland, maar weten waar hij voor staat en zijn als club wel zeer content met deze tijdelijke oplossing voor de rest van dit seizoen”, aldus Broersma. “We wensen Ed, de staf, de selectie en een ieder die Black Boys een warm hart toedraagt veel succes in de rest van dit seizoen!”.