Competitie-indeling Black Boys 1

De KNVB heeft de competitie-indelingen bekend gemaakt en Black Boys komt komend seizoen opnieuw uit in de vierde klasse A. Daarin treft de ploeg van trainer Ate Breeuwsma een aantal oude bekenden, maar ook een paar nieuwe gezichten.

dia5_origDe namen van Irnsum, Oldeboorn, Oosterlittens, RENADO en VWC stonden afgelopen jaar op de wedstrijdposters en daarin komt komend seizoen geen verandering. Met Aengwirden, Akkrum, Nieuweschoot en RKO keren daarnaast een aantal oude bekenden terug, waarmee Black Boys in het recente verleden de degens heeft gekruist. Datzelfde geld voor FFS uit Vegelinsoord, dat in 2014 in de nacompetitie zich ten koste van Black Boys in de derde klasse wist te handhaven. Een jaar later moest FFS evenals overigens Read Swart uit de Knipe alsnog een stapje terug doen, terwijl Black Boys verder  het gepromoveerde Dronrijp en het eveneens “aufgestiegene” Mildam ontmoet.

De vierde klasse A ziet er in het seizoen 2016-2017 als volgt uit:

Aengwirden
Akkrum